Näin palvelu toimii

how your website works

Oman verkkosivuston luominen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa. Näin onnistut.

  • Aloita verkkokauppa, blogi tai kotisivu.
  • Muokkaa sivustosi näyttämään juuri sellaiselta kuin sinä haluat.
  • Jaa sivustosi haluamasi henkilöiden kanssa.
  • Helppoa ja nopeaa –eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta verkkosivujen tekemisestä.Smiley - easy use of SimpleSite's service

123kotisivu käyttäminen on helppoa kuin heinänteko!

Me täällä 123kotisivulla uskomme, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus hyödyntää internetin salaisen maailman loputtomat mahdollisuudet tietotekniikan osaamistasosta riippumatta. Palvelumme on ensimmäinen tosi helppokäyttöinen alusta sinulle, joka haluaisi luoda oman blogin, verkkosivun tai verkkokaupan. Ja mikä parasta, luot ne muutamassa minuutissa!

123kotisivu on uniikki, sillä se pyrkii tekemään oman sivusi tekemisestä mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta, mutta antaen sinulle täydet mahdollisuudet muokata sivuasi itse. Simppeliä – valitset sivustosi tyypin, muokkaat siitä omannäköisesi suunnittelukoneemme avulla ja lopuksi täytät sivustosi omilla tiedoillasi. Näin sinulla on verkkosivut, joiden hallinta on helppoa ja mutkatonta!

Hearts -our users love SimpleSite

123kotisivu On Suunniteltu Sinua Varten

Käyttääksesi palveluamme sinun ei tule olla ammattimainen verkkosivujen rakentaja; suunnittelimme sen niille, jotka vain haluavat pienen nurkan internetiä käyttöönsä. Halusimme kehittää palvelun, jota kenen tahansa on helppo käyttää. Et tarvitse suunnittelijoita, kehittäjiä tai webmastereita!

Hyödynnä helppokäyttöisiä työkalujamme ja upeita sivumallejamme saadaksesi yrityksesi, harrastuksesi, kerhosi tai vaikkapa blogisi kaiken kansan luettavaksi. Asutko kaukana perheestäsi? Luo sivusto, jossa jaat kokemuksiasi, kuvia ja videoita perheellesi, vaikka maapallon toiselta puolelta! Valikoimassamme on useita erilaisia malleja, jotka on varta vasten suunniteltu kotisivujamme varten.

Tools - within minutes you can have your own website

Kuinka Aloittaa 123kotisivun käyttö

Onko sinulla useita upeita kuvia jotka haluaisit näytille? Voit luoda sivuillesi valokuva-albumin, jota myös kaikki sivustollasi vierailevat voivat käydä katsomassa. Vai oliko sinulla jotain tärkeää sanottavaa? Aloita blogisivu ja pääset luomaan tekstiä. Voit myös aloittaa tuotekuvauksia ja kuvia sisältävän verkkokaupan, luoda hinta- tai palvelulistan, laittaa esille kennelisi sukupuun sekä paljon, paljon muuta.

123kotisivu tarjoaa sinulle helppokäyttöisen askel askeleelta opastavan verkkosivujen rakennusohjelman, jota kenen tahansa on helppo käyttää. Olipa kyseessä henkilökohtainen sivustosi tai yrityksesi sivut, saat ne käyttöösi kädenkäänteessä. Aloita omasi jo tänään.